29 en 30 oktober: van 19 tot 23 uur

Van 31 oktober tot 4 november 2021: elke dag van 18 tot 23 uur
Van 5 november tot 12 december 2021: van vrijdag tot zondag van 17u30 tot 23u00

10 en 11 november: van 17u30 tot 23u00

Het parcours is ongeveer 2,5 km lang.

Het parcours duurt tussen de 50 minuten en 1u30. Eenmaal binnen in Lanterna Magica, kunt u natuurlijk op uw eigen tempo het parcours afleggen.

Het is een echte boswandeling van 2,5 km. Het parcours is niet eng maar magisch en sprookjesachtig.

Ja, er zijn toiletten voorzien aan de start en het einde van het parcours.

Ja, er is catering voorzien aan het begin en het einde van het parcours met een grote keuze aan eten en drinken. Opgelet, betaling enkel mogelijk met bankkaart.

Een fietsenstalling is aanwezig bij de ingang. Om veiligheidsredenen is het parcours echter niet per fiets af te leggen.

Zorg voor een kinderwagen met grote wielen, want er zijn grindpaden op de route. Het is dus toegankelijk voor kinderwagens, maar bedenk wel dat het effectief een echte boswandeling is.

Het is mogelijk om het parcours met een rolstoel te doen. Het blijft echter een wandeling in het bos met grindpaadjes. Je hebt dus een rolstoel nodig met goede wielen of een goede begeleider natuurlijk.

Ja, honden zijn toegestaan, maar ze moeten op het parcours aan de lijn worden gehouden. Neem uw hondenafvalzakjes mee.

We nodigen je uit om de pagina over dit onderwerp te lezen.

Bij uitstel blijven de tickets geldig voor de nieuwe data. Bij annulering worden de tickets terugbetaald. Om de tickets om te ruilen die u eerder kocht voor de data eind 2020 en begin 2021 kunt u hier terecht.

U kunt hier contact opnemen met de klantenservice van Paylogic.

Tickets worden bij de ingang gescand op je smartphone of op papier.

We herplannen de tickets alleen als het park gesloten is vanwege een storm. We kunnen de tickets niet herplannen of terugbetalen in geval van regen.

Neem hier contact op met de klantenservice van Paylogic.

Eenmaal uw reservering is gebeurd, worden tickets niet terugbetaald.

Klanten die tickets kochten voor de uitgestelde edities van Lanterna Magica, kunnen enkel terugbetaald worden mits voorlegging van een een bewijs van onbeschikbaarheid op de nieuwe datum.

Zodra uw reservering is gemaakt, is het niet meer mogelijk om wijzigingen aan te brengen.

Ja, het is mogelijk om ter plaatse kaartjes te kopen als het evenement niet uitverkocht is. We nodigen je uit om op de hoogte te blijven via onze website en sociale netwerken. Opgelet, betaling enkel mogelijk met bankkaart.

De toegang is gratis voor kinderen onder de 4 jaar. Maak wel een reservering aan (voor 0 €) om de capaciteit van de accommodatie te kunnen respecteren.

Neen, er zijn 3 tarieven beschikbaar. € 16,5 voor volwassenen van 14 tot 64 jaar. € 13,5 voor kinderen van 4 tot 13 jaar en voor senioren ouder dan 65. Toegang is gratis voor kinderen onder de 4 jaar.

Alle tickets van de uitgestelde edities werden omgeboekt naar een nieuwe datum of omgezet in een aankoopbon. Om uw nieuwe datum te kennen, vragen we u uw tickets opnieuw te downloaden via https://consumer.paylogic.nl/tickets/

Leuke lichtgadgets en sprookjesachtige souvenirs zullen te koop zijn in de shop van het dorp.

Op het moment van uw reservering kunt u kiezen voor een annuleringsverzekering van Booking Protect. Hier vindt u meer info:

deydkk6ia0w3d.cloudfront.net/nl/refund-protection.pdf

Load More