FAQ

Algemene info

Leuke lichtgadgets en sprookjesachtige souvenirs zullen te koop zijn in de shop van het dorp.

Ja, er is catering voorzien aan het begin en het einde van het parcours met een grote keuze aan eten en drinken. Opgelet, betaling enkel mogelijk met bankkaart.

Ja, er zijn toiletten voorzien aan de start en het einde van het parcours.

Het is een echte boswandeling van 2,5 km. Het parcours is niet eng maar magisch en sprookjesachtig.

Het parcours duurt tussen de 50 minuten en 1u30. Eenmaal binnen in Lanterna Magica, kunt u natuurlijk op uw eigen tempo het parcours afleggen.

Het parcours is ongeveer 2,5 km lang.

29 en 30 oktober: van 19 tot 23 uur

Van 31 oktober tot 4 november 2021: elke dag van 18 tot 23 uur
Van 5 november tot 12 december 2021: van vrijdag tot zondag van 17u30 tot 23u00

10 en 11 november: van 17u30 tot 23u00

Toegankelijkheid

Er is een VIP-parking (15 € / reservatie verplicht) op 200 meter van de ingang. Verder is er de parking van het treinstation van Ter Hulpen (ter plaatse te betalen) op 2 kilometer afstand (via de shuttle). Gratis parkeren kan op de openbare parkings (niet gegarandeerd). Kijk hier voor meer informatie en het mobiliteitsplan.

Vanaf 17.30 uur rijden er om de 15 minuten pendelbussen tussen het station van Terhulpen en Lanterna Magica, met een halte bij het gemeentehuis van Terhulpen. Tarief: 3€/persoon/retour (gratis voor kinderen jonger dan 4 jaar). Meer info hier. Neem het slot dat overeenkomt met de vermelde toegangstijd op uw ticket.

Ja, honden zijn toegestaan, maar ze moeten op het parcours aan de lijn worden gehouden. Neem uw hondenafvalzakjes mee.

Het is mogelijk om het parcours met een rolstoel te doen. Het blijft echter een wandeling in het bos met grindpaadjes. Je hebt dus een rolstoel nodig met goede wielen of een goede begeleider natuurlijk.

Zorg voor een kinderwagen met grote wielen, want er zijn grindpaden op de route. Het is dus toegankelijk voor kinderwagens, maar bedenk wel dat het effectief een echte boswandeling is.

Een fietsenstalling is aanwezig bij de ingang. Om veiligheidsredenen is het parcours echter niet per fiets af te leggen.

Gezondheidsmaatregelen

Op het moment van uw reservering kunt u kiezen voor een annuleringsverzekering van Booking Protect. Hier vindt u meer info:

deydkk6ia0w3d.cloudfront.net/nl/refund-protection.pdf

Bij uitstel blijven de tickets geldig voor de nieuwe data. Bij annulering worden de tickets terugbetaald. Om de tickets om te ruilen die u eerder kocht voor de data eind 2020 en begin 2021 kunt u hier terecht.

We nodigen je uit om de pagina over dit onderwerp te lezen.

Mijn ticket

Alle tickets van de uitgestelde edities werden omgeboekt naar een nieuwe datum of omgezet in een aankoopbon. Om uw nieuwe datum te kennen, vragen we u uw tickets opnieuw te downloaden via https://consumer.paylogic.nl/tickets/

Op het moment van uw reservering kunt u kiezen voor een annuleringsverzekering van Booking Protect. Hier vindt u meer info:

deydkk6ia0w3d.cloudfront.net/nl/refund-protection.pdf

Zodra uw reservering is gemaakt, is het niet meer mogelijk om wijzigingen aan te brengen.

Eenmaal uw reservering is gebeurd, worden tickets niet terugbetaald.

Klanten die tickets kochten voor de uitgestelde edities van Lanterna Magica, kunnen enkel terugbetaald worden mits voorlegging van een een bewijs van onbeschikbaarheid op de nieuwe datum.

Neem hier contact op met de klantenservice van Paylogic.

We herplannen de tickets alleen als het park gesloten is vanwege een storm. We kunnen de tickets niet herplannen of terugbetalen in geval van regen.

Tickets worden bij de ingang gescand op je smartphone of op papier.

U kunt hier contact opnemen met de klantenservice van Paylogic.

Tarieven

Neen, er zijn 3 tarieven beschikbaar. € 16,5 voor volwassenen van 14 tot 64 jaar. € 13,5 voor kinderen van 4 tot 13 jaar en voor senioren ouder dan 65. Toegang is gratis voor kinderen onder de 4 jaar.

De toegang is gratis voor kinderen onder de 4 jaar. Maak wel een reservering aan (voor 0 €) om de capaciteit van de accommodatie te kunnen respecteren.

Ja, het is mogelijk om ter plaatse kaartjes te kopen als het evenement niet uitverkocht is. We nodigen je uit om op de hoogte te blijven via onze website en sociale netwerken. Opgelet, betaling enkel mogelijk met bankkaart.