Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer

Ok
Menu Tickets
Lanterna Magica - Herfstsymfonie | Tot 10 december

Waals-Brabant als bestemming

Waals-Brabant barst van de vele activiteiten en culturele plekken om met heel het gezin te ontdekken. 's Avonds is Lanterna Magica DE trekplaats en overdag kunt u culturele ervaringen in de regio beleven. Ga naar de website www.destinationbw.be, rubriek “Ontdekken” om uw uitje te plannen.

Ontdek de top 3 culturele activiteiten op slechts een steenworp afstand van Lanterna Magica RTL die je niet mag missen!

  • De Folon Foundation - Duik in de artistieke wereld van Jean-Michel Folon, waar de bewaarde werken tot leven komen in een betoverende omgeving. Verken de creaties van deze getalenteerde kunstenaar en laat je meeslepen door zijn verbeelding: aquarellen, zeefdrukken, gravures, affiches, gevonden voorwerpen, glas-in-loodramen, beeldhouwwerken, enz.
  • Waterloo 1815 - Keer terug in de geschiedenis met een meeslepend bezoek aan het slagveld van Waterloo, een iconische locatie die het lot van Europa heeft gevormd. Vervolg je bezoek naar de Leeuw van Waterloo, die je een uniek uitzicht biedt op het slagveld.
  • Het Hergé Museum - Verken de fascinerende wereld van de maker van Kuifje in een niet te missen locatie voor alle stripboekliefhebbers. Ontdek de vele objecten die verwijzen naar de verre werelden en mysterieuze beschavingen van de talloze reizen van Kuifje.

Bezoek website

“Een unieke zintuiglijke ervaring”

- Flair

“Prachtig, sfeervol, poëtisch en betoverend!”

- La Libre

Beleef de magie
op social media